logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

ESA SILTALOPPI

Esa on media-alan kokenut konkari, joka on kuvannut vuosikymmeniä valo- ja videokuvaa ympäri maailman. Esa on ehkäpä Suomen vikkelin uutiskuvaaja, jonka omintakeinen tyyli takaa sen, että juuri oikea hetki tulee aina ikuistettua. VaasaTV on ollut jo vuosia Esan unelma, joka on nyt laitettu tuumasta toimeen miehen löytäessä sopivat tekijät ja tehokkaan tiimin toteutusta varten. Media-alalla Esaa motivoi loputon mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä: sinä päivänä, kun luulee osaavansa työnsä täydellisesti, on hyvä hetki vaihtaa alaa.

PRISKA AUTIO

Sisältökoordinaattorimme on Teksasin ja Tampereen kautta vaasalaistunut keskisuomalainen, joka rakastaa koiria, kuntoilua ja käsitöitä. Priska on koulutukseltaan Medianomi (AMK), mutta on muovautunut hyvin erilaisten töiden kautta sisällöntuotannon monitoiminaiseksi, jolta syntyy sisältöä nopeasti aiheesta kuin aiheesta. Sisällöntuotannon lisäksi Priska pitää projektien langat käsissä ja mukautuu muutenkin aina käynnissä olevan kokonaisuuden mukaan. Priskan vahvuuksia ovat monipuolisuus, rohkeus ja kyky löytää kaikesta jotain positiivista. Hymyillään, kun kohdataan!

NIKO SILTALOPPI

Tuotantotiimimme monitoimimiehellä ja tekniikkamestarilla, Nikolla on aina vastaus valmiina kiperiinkin kysymyksiin. Niko on ajautunut media-alalle hieman vahingossa, mutta sopii alalle oikein hyvin. Niko mukautuu helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen ja varmistaa rauhallisuudellaan, että tiimimme jin ja jang pysyvät tasapainossa. Vapaa-ajallaan löydät Nikon tietokonepelien ihmeellisestä maailmasta.

SARI HOLM

Sari on kampaamo- ja maskeerausalan kokenut konkari, jonka intohimona on kulttuuri. Olet ehkä törmännytkin Sariin Vaasan musiikki- ja teatteripiireissä! VaasaTV:llä Sari työskentelee toimittajana, juontaen suosittua Sarin vieraana -ohjelmasarjaa ja kehittäen uusia ohjelmakonsepteja.

Onko sinulla mielenkiintoinen aihe tai henkilö, jonka haluaisit nähdä Sarin vieraana?

OSSI NYQVIST

Supivaasalainen yrittäjä ja VaasaTV:n tekninen kumppani. Yritys WebAula on toimittanut verkkosivuja ja niissä toimivia sovelluksia kuten verkkokauppoja vuodesta 2012 alkaen. Harrastuksiin kuuluu myös tiiviisti kuvaus ja muu mediatuotanto, joka päästetään irti nyt myös videoblogin muodossa näillä sivuilla. Mielenkiinnon aiheina voidaan pitää uutta tekniikkaa, urheilua ja yrittäjyyttä, ja Ossin työtapaan kuuluu aina huumori.

OSKU PIENIMÄKI

Mediatoimittajamme Osku on kameran edessä kuin kotonaan. Talent-kilpailussakin aikoinaan pärjännyt nuori mies on rohkea, luova ja harvoin huonolla tuulella. Osku on ahkera urheilemaan, ja löydätkin hänet sählypiireistä sekä pelaamasta että valmentamasta. Urheilun vastapainoksi Osku harrastaa valokuvausta. Nuorella miehellä on elämä vielä edessä, ja Osku haaveileekin lentäjän urasta näyttelemisen ohella.