logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

Johku test

Kuutinkämppä

Saunallinen Kuutinkämppä sijaitsee Repoveden kansallispuiston keskellä, Kuutinlahden rannassa. Kämpälle pääsee maitse Olhavalta Kuutinlahdelle vievää polkua pitkin, rannassa on kanoottilaituri.

Pihkapirtti

Saunallinen Pihkapirtti sijaitsee aivan Repoveden kansallispuiston keskellä, Mustanlammen rannalla, n. 300m päässä Olhavasta.

Kickbiket

Kickbike Cross MAX 20V tarjoaa oivallisen mahdollisuuden tutkia Verlan aluetta laajemmin. Renkaat sopivat niin metsäpoluille kuin päällystetylle tielle.

Repoveden melontakartta

Repoveden melontakartta sisältää kaikki Repoveden kansallispuiston melontareitit ja mielenkiintoisimmat kohteet. Repovesi-Verla melontakartta opastaa vesiretkeilijän tarinarikkaalle uittoreitille yhtiön metsistä yhtiön tehtaille.

Savottakämppä

Saarijärven Savottakämppä on saunallinen vanha kämppä Repoveden kansallispuisto pohjoisessa sisääntulossa.

Mäntyharju-Repovesi retkeilykartta

Mäntyharju-Repovesi -retkeilykartta kerää yhdelle "lakanalle" kaikki Mäntyharjun, Pertunmaan ja Repoveden alueen patikointi-, maastopyöräily-, hiihto- ja melontareitit palveluineen. Reitit ovat pääsääntöisesti merkitty maastoon erittäin hyvin, jolloin retkeilykartta riittää mainiosti etenemiseen.

Kanootti

Kun olet kotiutunut Ecocampin metsäiseen "huoneeseesi", lähde melomaan Verlan joelle. 

Melontaohjaus
Sään kestävä Repovesi Mäntyharju Paistjärvi -ulkoilukartta

Sään kestävävä ja repeämätön Repovesi Mäntyharju Paistjärvi -ulkoilukartta piirtää hienosti kokonaiskuvan Repovesi-Mäntyharju-alueen ulkoilun ja retkeilyn mahdollisuuksista. Kartalle on merkitty patikointi ja maastopyöräreitit sekä laavut ja tulipaikat. 

Forest Escape - Sekaisin Skutsissa (Repovesi)

Forest Escape on huonepakopelien hengessä tehty reaalipeli, joka toteutetaan aidossa metsässä.

Forest Escape - Sekaisin Skutsissa (Verla)

Forest Escape on huonepakopelien hengessä tehty reaalipeli, joka toteutetaan aidossa metsässä.

Melonnan perusteet

Bear&Water Oy:n tuottama ja kustantama Melonnan perusteet vie lukijansa kajakki- ja avokanoottimelonnan maailmaan.

Lastenkantorinkka

Deuter Kids Comfort III on laadukas lastenkatorinkka, jonka kanssa ipanan voi viedä pidemmällekin vaellukselle ilman että kantaja uupuu heti ensimmäisen mutkaan.

Fjällräven Kajka 65 -rinkka

Rinkkoja saatavissa 2 hlölle. Fjällräven Kajka on yksi markkinoiden parhaista rinkoista, jota on erittäin miellyttävää kantaa myös pitkiä matkoja. 

Fjällräven Helags 40 -rinkka

Rinkkoja saatavilla 2 hlölle. Fjällräven Helags on lujatekoinen rinkka, jonka pelkistetty muotoilu sisältää paljon hyväksi havaittuja toimintoja. .

Päästä äiti metsään!

Metsäisistä elämyksistä nauttiville äideille.

Valokuvausretki varoalueelle

Retki Repoveden kansallispuiston sellaisiin osiin, jossa liikkuminen on mahdollista vain erikoisluvalla ja ihmisen liike muutenkin harvinaista. 

Tentsile Adventure Repovesi

Tentsile Adventure Repovesi on tarkoitettu omatoimisille seikkailijoille tai seikkailijapareille. Verlan Retkipuodista saat Tentsile Connectin sekä kartan vinkeillä ja Hillosensalmen melontatukikohdasta löydät kanootin. Loput vermeet tulee löytyä omasta takaa. Lähtöpaikka on Hillosensalmen melontatukikohta.

Tentsile Stingray

Stingray on Tentsile malliston lippulaiva, joka tarjoaa ison luonnonläheisen oleskelutilan perheille tai kaveruksille. Stingrays erikoisuus on kulku teltan pohjassa olevasta luukusta etuaukon lisäksi.

Tentsile Experience Rajaseutu

Kesäinen melontaseikkailu vanhalla rajaseudulla keskellä kauneinta suomalaista luontoa.

VERLA - elävää historiaa

Verla-teos on laaja-alainen ja visuaalisesti näyttävä sukellus Maailmanperintökohde Verlan eri vaiheisiin aina tehtaan synnystä nykypäivään. Teos on kaksikielinen sisältäen rinnakkain sekä suomen että englannin kielen tekstit.   

SUP-laudat

Lähde suppailemaan Verlan vesille.

SUP-Intro

SUP-intro tutustuttaa suppailun perusteisiin asiantuntevan oppaan matkassa ja vie ensimmäistä kertaa vesille.

Korpisauna (Rajaseutu)
Metsäsauna

Tervarumpu Ecocamp Verlassa majoittuvia palveleva Metsäsauna on puulämmitteinen telttasauna, joka on pystytetty ison puuterassin päälle. Terassilta lähtee silta laiturille, josta on helppo pulahtaa kirkkaan puhtaaseen veteen.

Melonnan intro

Melonnan intro on tarkoitettu niille, jotka haluavat lähteä melomaan Repoveden kansallispuiston sisältä omatoimimelontatukikohdasta tai omatoimisesti muualta Repoveden alueelta, mutta eivät ole aikaisemmin välinettä käyttäneet ja lähteminen tuntuu epävarmalta.

Helmikuun kuuretki

100 ihmistä metsään tempauksen ensimmäinen jokamiesretki. Retken teemana on talviyö ja täysikuu Repoveden kansallispuistossa, Lapinsalmella.

 

Borderlands Adventurer (all incl)

Sisältää

  • Kartat ja ohjeet
  • Kajakit Lapinsalmella
  • Tentsile Ecocampin pystytysohjattuna
  • Majoituksen Verlassa liinavaatteineen
  • Paluukuljetus Verlasta takaisin Lapinsalmelle
Metsämieli -retki Verlassa

Metsämieli-hyvinvointimenetelmä on hyvinvointivalmentaja Sirpa Arvosen kehittämä menetelmä, joka yhdistää luonnossa itsekseen latautuvat hyvinvointivaikutukset fyysisen ja psyykkisen kunnon ylläpitämisen ohjelmaksi. Metsämieli- harjoittelu alkaa luonnon hyvinvointivaikutusten tunnistamisella ja luontoon menemisellä.

Toimituskulut
Laskutuslisä
Arvonlisäveroton peruutusmaksu
Kirjapostitus
Postimaksut
Elokuun Eräretki

Yksi Tervarummun #100ihmistämetsään tempauksen ilmaisista jokamiesretkistä. Retken teemana on paikallishistoria ja se suuntautuu ohjattuna Pahkajärven varoalueelle.

 

Maastoruokailu
Maastokahvitus
Forest Escape - Pako metsästä
Maastoruokailut
Ettei koskaan enää

Eino Jäppisen kirjoittama omakohtaisiin kokemuksiin perustuva kertomus vuoden 1918 sodasta Kymenlaaksossa.

Ryhmäaktiviteetit
Opastettu retki
Siirtokulu
Griffin's Nest

New Tentsile Experience Camp opening inside Repovesi National Park in 2019.

Savottakämppä, ryhmämaksu

Savottakämpän ryhmämaksulla katetaan kohteeseen kohdistuva suurempi kuormitus sekä kohdetarkistus ryhmän vierailun jälkeen.

Repoveden retkeily- ja melontakartta

Tervarummun Repoveden retkeily- ja melontakartta kokoaa koko Repoveden kansallispuiston palvelurakenteen samaan A3 arkkiin. 

Kuutinkämppä Ryhmämaksu
Retkeilijän Repovesi

Repovesi poikkeaa hyvin paljon kaikista muista Suomen kansallispuistoista sillä, että alueen maat eivät ole yksin valtion omistuksessa. Lapinsalmen alue Kuutinkanavalle asti sekä pohjoisen osat ovat Aarnikotkan metsän luonnonsuojelualuetta ja kuuluvat edelleen UPM:lle. Puiston keskellä oleva Löppösen luolan alue on paikallisen kaasuyhtiön Woikoski Oy:n mailla.

Repoveden luonto

Repoveden luontoa leimaa jylhät maisemat, jotka ovat saaneet alkunsa jääkauden ajoilta.

Repoveden historia

Ihminen on liikkunut Repovedellä jo tuhansia vuosia ennen ajanlaskumme alkua. Siitä kertovat esimerkiksi kalliomaalaukset Olhavalla sekä puiston lähellä sijaitsevalla Löppösen luolalla, Voikosken yläjuoksulla ja Vuohijärven Kapasaaressa. Lisäksi puiston alueen järvien pohjasedimenteistä on löytynyt merkkejä jo ennen ajanlaskun alkua tapahtuneesta viljelystä.

Repoveden kävijät

Repoveden kansallispuiston käyntimäärät ovat kasvaneet tasaisesti puiston perustamisesta lähtien. Puiston kehittämisen näkökulmasta on tärkeää tietää, mihin suuntaan käyntimäärät ovat kehittymässä ja millainen kävijäprofiili puistolla on. 

Pahkajärven ampuma-alue

Kansallispuiston itärajalla on Pahkajärven ampuma-alueen varoalue, joka on merkitty selkeästi maastoon sinivalkoisin maalauksin sekä alueen karttoihin.

Marjastus ja sienestys

Repovedeltä löytyvät yleisimmät syötävät marjat (Mustikka, puolukka, lakka ja karpalo) sekä ruokasienet (mm. kanttarellit, suppilovahverot, herkkutatit).

Lemmikit Repovedellä

Koirat ja muut lemmikit ovat tervetulleita kansallispuistoon. Lemmikki tulee aina olla kytkettynä vuodenajasta ja lemmikin koosta, iästä tai tottelevaisuudesta riippumatta. Erityisen tärkeää lemmikin kytkettynäpitäminen on lintujen pesintäaikana, jolloin irrallaan oleva lemmikki voi aiheuttaa merkittävää tuhoa alueen pesintöihin.

Kalastaminen Repovedellä

Repoveden kansallispuiston järvillä saa kuka tahansa kalastaa onkimalla sekä pilkillä ilman mitään erillisiä lupia. Viehekalastus vaatii valtion kalastonhoitomaksun suorittamisen.

Geokätköt Repovedellä

Repoveden kansallispuistossa on muutamia geokätköjä, joiden sijaintiin voit tutustua osoitteessa geocaching.com (suora karttalinkki).

Kapiavesi

Kapiaveden tulipaikka on hyvä vaihtoehto retkeilijöille, jos Lapinsalmella tuntuu olevan tungosta. 

Karhulahti

Karhulahti on vanha laanin paikka eli sinne on ennen vanhaan talvella ajettu hevosilla rahtina puutavaraa odottamaan kevättä ja uittoja. Karhulahdelta on kaunis näkymä Repovedelle. Karhulahden varauskota on ylärinteessä ja alhaalla rannassa on avoin nuotiopaikka, puuliiteri ja kuivakäymälä.

Katajajärvi

Katajajärven nuotiopaikka sijaitsee Lapinsalmelta Kuutinkanavalle vievän polun varressa. Sieltä löytyy kivistä tehty tulipaikka, käymälä ja puuliiteri sekä muutama telttapaikka. Katajajärven vesi on puhdasta ja kirkasta mutta soinen ranta ei ole mukavin mahdollinen uimiseen.

Kirnukankaan laavu

Kirnukankaalla sijaitsee toinen Repoveden laavuista.

Kuutinkanava

Kuutinkanava on toinen Repoveden suosituimmista tulipaikoista Lapinsalmen ohella.

Kuutti

Repoveden kansallispuisto valittiin vuonna 2012 vuoden retkikohteeksi Repoveden ystävien voimallisen työn tuloksena. Palkinnoksi puisto sai rahaa. Jokamiesretkeiljän tulipaikan saaminen takaisin Kuutinlahdelle oli ollut monien toive, joten puistonhoitaja päätti tämän toteuttaa palkintovaroilla.

Lapinsalmi

Lapinsalmella on avoin, tulisijalla varustettu kota sekä rannan tuntumassa kaksi metallista tulisijaa lisää.

Lojukoski

Lojukosken nuotiopaikka sijaitsee varauskodasta n. 150 m etelään. 

Määkijä

Määkijällä on myös avoin tulipaikka varauskodan alapuolella. 

Olhavan laavu

Olhavan laavu ja nuotiopaikka ovat vaihtaneet paikkaa hyttysien valtaamasta kuusikosta sata metriä lännemmäksi, mäen päälle.

Olhava Basecamp

Olhavan kallion alapuolella on myös metallinen tulisija sekä tilaa teltoille mutta kirjoittamattoman säännön mukaan alue on sesonkiaikoina varattu Olhavan kiipeilijöille.

Sukeltajaniemi

On lähin nuotiopaikka Saarijärven sisääntulon suunnalta, matkaa paikoitusalueelta kertyy alle kilometri hiekkatietä pitkin.

Talas

Talas sijaitsee lähellä Tervajärven sisääntuloa. Matkaa paikoitusalueelta kertyy noin kilometri.

Mäntyharju-Repovesi vaellusreitti (33 km)

Mäntyharju-Repovesi vaellusreitti tarjoaa oivallisen mahdollisuuden pidemmälle vaellukselle.

Mäntyharju-Repovesi maastopyöräreitti (33 km)

Mäntyharju-Repovesi maastopyöräreitti tarjoaa maasto- ja retkipyöräilijälle oivallisen taipaleen suomalaisessa metsämaisemassa.

Verlan mökit, huolto ja hallinta
UPM Verlan Tehdasmuseo, fasilitointi, laitevuokrat
Tentsile omaksi

Tentsile on puiden väliin viritettävä kevytrakenteinen, teltan kaltainen puumajoite – se kelluu kiinnikkeistään puun runkojen varassa maan pinnan yläpuolella. Pakattuna se kulkee mukana kantokassissa, levitettynä se takaa makoisat unet luonnon helmassa. 

Marika Hänninen

Repoveden metsissä seikkaileva erä- ja luonto-opas. Repovalkean perustaja.

Sami Hänninen

Jo ikämiessarjassa painiva yrittäjä henkeen ja vereen. Yrityselämässä olen ollut jo pitkälti toista vuosikymmentä ja monta vielä jäljellä.

Vastuullinen sopimusyritys

Jatkuva vierailijamäärien ja kokemuksen merkityksen kasvu nostaa korostetusti alan palveluyrityksen vastuuta kaikesta toiminnastaan.

Tähän uskomme

Uskomme, että tekemällä oikeita asioita aidolla intohimolla ja kirkkaalla näkemyksellä tulevaisuudesta, pystymme rakentamaan Repoveden ja Verlan alueelle menestyvän ja vastuullisen luontomatkailuyrityksen, josta me kaikki, niin töiden tekijät kuin asiaakkaat, voimme olla ylpeitä.

Kumppanuus

Osallistumme aktiivisesti alueen kehittämiseen monilla eri foorumeilla. Tiedon jakaminen ja jatkuva dialogi kaikkien kiinnostuneiden sekä asiakkaiden kanssa ovat iso osa toimintaamme.

Tervarummun historia

Tervarumpu oli alunperin kylä Repoveden sydänmailla. 1950-luvulla puolustusvoimat alkoivat suunnittelemaan harjoitusaluetta ja päätyivät valitsemaan Pahkajärven alueen Repoveden itäpuolelta. Pahkajärven ampuma-alueen sisälle jäi muutaman talon kylä, Tervarumpu.

Sisäänkäynnit ja ajo-ohjeet

Repoveden kansallispuistoon on kolme varsinaista sisääntuloa: Lapinsalmen, Tervajärven ja Saarijärven.

Repovesi ja Verla

Repoveden kansallispuistosta noin puolen tunnin ajomatkan ja päivän melontamatkan päässä sijaitsee maailmanperintökohde Verla. Se käsittää museoidut puuhiomon ja pahvitehtaan, sitä ympäröivän työväen asuinalueen sekä Verlankosken voimalaitokset, noin 50 rakennusta runsaan 10 hehtaarin alueella. 

UPM Verlan Tehdasmuseo

Maailmanperintökohde Verla on ainutlaatuinen nähtävyys. Vanha pahvitehdasmiljöö Verlankosken äärellä sijaitsee Pohjois-Kymenlaaksossa, noin 30 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Vuodesta 1972 alkaen tehdasmuseona toiminut Verla hyväksyttiin Unescon maailmanperintöluetteloon 1996.

Verlan kalliomaalaus

Verlan uittotuvan alapuolella Verlankosken niskassa on arviolta 7 000 vuoden ikäinen kalliomaalausten kokonaisuus.

Kokkokallion hiidenkirnu

Kokkokallion hiidenkirnu sijaitsee noin kilometrin päässä tehdasmuseolta luontopolun varressa. Hiidenkirnu on jääkauden aikana jäätikköjen sulamisvesien pyörittämän kiven/kivien kaivertama toista metriä syvä kolo.

Karitsasalmi

Karitsasalmessa on kaunis niemi, jonka katkaisee toista metriä leveä matala uoma. 

Kokkokallion luontopolku

Kokkokallion luontopolku on paikallisen kyläyhdistyksen ylläpitämä polku, jonka kohokohta on hiidenkirnu. Maisema polun varrella on mäntykangasta ja kallioita.

Verlan Metsätietopolku

Verlan metsäpolku on UPM:n metsäammattilaisten suunnittelema ja toteuttama polku, jossa päiväretkeilijä pääsee tutustumaan suomalaisen metsän kiertokulun eri vaiheisiin.

Mielenkiintoista luettavaa
Kartat

Kartat Repoveden kansallispuistoon ja sen lähialueille.

Kuutinraput

Legendaariset Kuutinraput ovat jo ennen kansallispuistoa koetelleet Lapinsalmelta suunnasta tulevia retkeilijöitä yli 200 askelmallaan.

Talvikävelyreitit
Tolosenvuoren valloitus (1,3 km)

Tolosenvuoren valloitus on vain talvisin kuljettavissa oleva lumikenkäreitti.

Tolosen tupla (2,5 km)
Repoveden retkeilykartta (PDF)

Repoveden retkeilykartta PDF-tiedostona, jonka voi itse tulostaa reissuun mukaan.

Repoveden melontakartta (PDF)

Repoveden melontakartta PDF-tiedostona, jonka voi itse tulostaa reissuun mukaan.

Retki- ja maastopyöräily

Pyöräily on sallittu puiston teillä sekä tietyillä reiteillä.

Repoveden talviretkeilykartta (PDF)

Repoveden talviretkeilykartan kanssa talvisiin puistomaisemiin.

Nuuksion kämpät, konseptiyhteistyö
Savottojen historiaa

Repoveden alue on ollut ennenvanhaan Kymin Osakeyhtiön (nykyinen UPM-Kymmene) tärkeä puunhankinta-alue.

Toimituskulu (kartat)
Repoveden tulipaikat ja laavut

Repoveden nuotiopaikat ovat aina avoinna ja retkeilijöiden käytössä ympäri vuoden.

Majoittuminen Repovedellä

Repoveden kansallispuiston sisällä on yhdeksän eri varattavaa kohdetta, jotka kaikki tukevat oivallisesti puiston eri poluilla retkeileviä. 

Vuokravälineet Repovedellä

Repovedeltä löytyy kolme melontatukikohtaa ja lumikenkien omatoimivuokraus.

Koettavaa Verlassa

Tehdasmuseon ja idyllisen Verlan kylän lisäksi Verla alue on täynnä kaunista luontoa ja historiaa.

Majoittuminen Verlassa

Maailmanperintökohde Verlassa on toistakymmentä eri majoituskohdetta, jotka kaikki kuuluvat suojeltuun kokonaisuuteen.

Saunominen Repovedellä
Repoveden kartat

Repoveden ostettavat sekä itse tulostettavat kartat.

Repoveden kämpät

Repoveden kansallispuiston sisällä on kolme erittäin suosittua saunallista kämppää sekä uusi kämppä heti puistostosta pohjoiseen.

Melominen Repovedellä

Repoveden kansallispuisto näyttäytyy huikeana myös vesiltä. Vaikka itse kansallispuisto jää melojalle nopeasti pieneksi, lähialue tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia. 

Puiden kansa - Tervarumpu Ecocamp Verla

Liity puiden kansaan ja vietä yö puussa – tämä ekologinen majoitus Maailmanperintökohde Verlan maisemissa tuo uuden perspektiivin lomallesi. 

Soutuvene

Hiljakseltaan soutelemaan entisajan malliin vanhalle uittoreitille.

Sijainti ja mitä Ecocamp pitää sisällään?

Tervarumpu Ecocamp Verla sijaitsee Verlan kosken yläjuoksulla upeassa mäntymetsässä.

Honka (♟♟♟) ❄ - Spider Tree Tent

Honka sijaitsee ikivanhan kallion päällä omassa rauhassaan. Hongasta avautuu upea maisema vesistön yli pohjoisen laskevaan aurinkoon.

Petäjä (♟♟) ❄ - Tentsile

Petäjä sijaitsee rinteessä uittotuvan edestä alkavassa mäntymetsässä rinteessä. Petäjästä avautuu nostalginen maisema uittotuvalle ja sen vieressä kulkevalle joelle.

Kaarna (♟♟)❄ - Tentsile

Kaarna sijaitsee uittotuvan edestä alkavassa mäntymetsässä rinteessä. Kaarnasta avautuu nostalginen maisema uittotuvalle ja sen vieressä kulkevalle joelle.

Tasku (♟♟♟)❄ - Tentsile

Tasku sijaitsee korkean kallion alla omassa rauhassaan. Taskusta avautuu metsäinen maisema alarinteeseen, jonka honkien lomasta pilkahtelee vesistön kimalteleva pinta.

Kilpi (♟♟♟)❄ - Tentsile

Kilpi sijaitsee rinteessä, josta avautuu metsäinen maisema kohti uittotupaa ja honkien lomasta pilkahtelee vesistön kimalteleva pinta.

Hang Outdoors Ecocamps

Tervarumpu Ecocamp Verla kuuluu Hang Outdoors Ecocamps -konseptiin. 

Mitä tarvitset mukaasi?

Onnistunut yö puussa ja aito metsän elämä edellyttävät aina tiettyä varautumista.

Turvallinen toiminta ecocampissa

Turvallisuus on tärkeä osa aitoa metsän elämää. 

Katto (♟♟♟♟)❄ - Heimplanet

Metsäistä luksusta arvostaville suunnattu Katto sijaitsee korkealla rinteessä täysin omassa rauhassaan, josta mäki lähtee kaartumaan kohti museoaluetta.

Verlan kartta

Verlan ulkoilukartta PDF-tiedostona, jonka voi itse tulostaa reissuun mukaan.

Metsähallitus, fasilitointi
Kuutinkämpän saunan uusiminen marras-joulukuussa 2020
Kuutinkämpän tuvan takka ja hormi

Kuutinkämpän tupa lämmitetään tehokkaalla kiertoilmatakalla.

Kuutinkämpän ohjeistukset

Ohjeistukset Kuutinkämpällä majoittuville.

Lahjaksi metsäinen seikkailu

Anna lahjaksi metsäinen kokemus Repoveden kansallispuistossa tai yö puussa Verlan maailmanperintökohteessa. Voit valita lahjan arvon vapaasti väliltä 50-300 eur.

Harjulan mökit, fasilitointi
Aikuiset
Lapset (all 13 v.)
Vapaalippu
Verlan Maailmanperintökohde

Maailmanperintökohde Verla on upea kansallishistoriallisesti arvokas alue, joka vie vieraansa aikaan jolloin ihminen eli metsästä.

Repoveden kansallispuisto

Repovesi on yksi eteläisen Suomen suosituimmista kansallispuistoista, joka tarjoaa erinomaiset puitteet monentasoiseen luonnossa liikkumiseen patikoinnista ja melonnasta maastopyöräilyyn.

Paistjärven alue
Kymijoki

Kymijoki on melko erämainen joki. Kymijoki kuuluu suurelta osin Natura 2000 alueeseen. Lisäksi Kymijoen suuret vapaat kosket on suojeltu koskiensuojelulailla. 

Repoveden kansallispuiston kämpät

Repoveden kansallispuiston sisällä on kolme erittäin suosittua saunallista kämppää sekä uusi kämppä heti puistostosta pohjoiseen.

Repoveden kansallispuiston kartat

Repoveden ostettavat sekä itse tulostettavat kartat.

UPM Verlan Tehdasmuseo, fasilitointi, maksuvälittäjämaksut
Tuohikotin sääasema
Tervarummun tarina

Tervarumpu on luontomatkailuyritys, joka saa voimansa metsästä.

Repoveden kodat

Repoveden kansallispuistossa on neljä Metsähallituksen ylläpitämää kotaa.

Johku
Retkiruokailu ja astiat
Tuotteita ja käyttötavaroita suomalaisesta puusta • JÄSKEPUU
Kekseistä

Käyttötilastoihin liittyvät evästeet keräävät anonymia tietoa vierailuista palveluissamme. Käyttötilastotietoja käytetään prosessien ja Johku-teknologian kehittämiseen.Käyttöä koskevia evästeitä ei voi hylätä, mutta näiden evästeiden käyttämät tiedot ovat anonymisoituja.

Repoveden metsähistoriapäivä

Tervetuloa tutustumaan Repoveden alueen parhaiten säilyneeseen savottakämppään Saarijärven rannalle.

Avohakkuita ja aktivismia

Retki 20.8.2023 Repoveden metsähistoriaan ja kansallispuiston perustamisen alkuvaiheisiin

Repoveden kansallispuisto 20-vuotta

Repoveden Tarina - Repoveden kansallispuiston juhlavuoden retket

Repoveden luontomatkailun ensisävel

Kultareittiristely Repoveden luontomatkailun historiaan

Werlan tehdasyhtiöt

Hannu Pukkila on selvittänyt Werlan tehdasyhtiöiden perustamisiin liittyviä vaiheita ja keskeisiä henkilöitä.