logo
Copyright Qode Interactive 2016
 

ESA SILTALOPPI

Esa on media-alan kokenut konkari, joka on kuvannut vuosikymmeniä valo- ja videokuvaa ympäri maailman. Esa on ehkäpä Suomen vikkelin uutiskuvaaja, jonka omintakeinen tyyli takaa sen, että juuri oikea hetki tulee aina ikuistettua. VaasaTV on ollut jo vuosia Esan unelma, joka on nyt laitettu tuumasta toimeen miehen löytäessä sopivat tekijät ja tehokkaan tiimin toteutusta varten. Media-alalla Esaa motivoi loputon mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä: sinä päivänä, kun luulee osaavansa työnsä täydellisesti, on hyvä hetki vaihtaa alaa.

NIKO SILTALOPPI

Tuotantotiimimme monitoimimiehellä ja tekniikkamestarilla, Nikolla on aina vastaus valmiina kiperiinkin kysymyksiin. Niko on ajautunut media-alalle hieman vahingossa, mutta sopii alalle oikein hyvin. Niko mukautuu helposti tilanteeseen kuin tilanteeseen ja varmistaa rauhallisuudellaan, että tiimimme jin ja jang pysyvät tasapainossa. Vapaa-ajallaan löydät Nikon tietokonepelien ihmeellisestä maailmasta.

OSSI NYQVIST

Supivaasalainen yrittäjä ja VaasaTV:n tekninen kumppani. Yritys WebAula on toimittanut verkkosivuja ja niissä toimivia sovelluksia kuten verkkokauppoja vuodesta 2012 alkaen. Harrastuksiin kuuluu myös tiiviisti kuvaus ja muu mediatuotanto, joka päästetään irti nyt myös videoblogin muodossa näillä sivuilla. Mielenkiinnon aiheina voidaan pitää uutta tekniikkaa, urheilua ja yrittäjyyttä, ja Ossin työtapaan kuuluu aina huumori.

OSKU PIENIMÄKI

Mediatoimittajamme Osku on kameran edessä kuin kotonaan. Talent-kilpailussakin aikoinaan pärjännyt nuori mies on rohkea, luova ja harvoin huonolla tuulella. Osku on ahkera urheilemaan, ja löydätkin hänet sählypiireistä sekä pelaamasta että valmentamasta. Urheilun vastapainoksi Osku harrastaa valokuvausta. Nuorella miehellä on elämä vielä edessä, ja Osku haaveileekin lentäjän urasta näyttelemisen ohella.